Національна лотерея Бельгії повідомила, що український біженець, який проживає в країні вже майже рік, виграв 500 000 євро (540 000 доларів США) за допомогою скретч-картки.

Хлопець придбав скретч-картку за 5 євро минулого місяця на заправці, що означає, що його виграш виріс у сто тисяч разів.

Переможець, чиє ім’я залишається невідомим, як і у всіх випадках переможців бельгійської лотереї, є молодим чоловіком віком від 18 до 24 років, який мешкає в Брюсселі протягом останніх 12 місяців. Він наразі працевлаштований, однак планує повернутися додому одразу, як закінчиться війна.

Представниця Національної лотереї Бельгії розповіла, що хлопець планує витратити гроші для допомоги своїй країні, однак спочатку влаштує у Бельгії вечірку “для сім’ї та друзів, які дбали про нього та допомогли йому інтегруватися до нашої країни”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦