Скандальна ексескортниця та блогерка Ксюша Манекен отримала відзнаку від Головного управління розвідки Міноборони України за певну роботу на “інформаційному фронті”.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в інтерв’ю виданню “Українська правда”. За його словами, розвідувальне відомство користується допомогою дуже різних людей.

За його словами, блогерка не повинна була показувати відзнаку від ГУР. Вихвалятися її отриманням було помилкою.

Юсов зауважив, що Манекен дійсно допомагала українській військовій розвідці і дуже серйозно. Проте це відбувалося в інформаційному полі. Тут не йдеться про якусь агентурну роботу жінки.

Нагадаємо, що Ксюша Манекен (Оксана Волощук) у своєму Instagram похизувалася нагородою від ГУР. Українці обурилися та здивувалися цим, але в ГУР дійсно підтвердили, що її залучали до роботи. Жодних детальних подробиць ні блогерка, ні розвідники не розкрили.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦