Російські ЗМІ з’ясували, що позашлюбний син міністра оборони Росії Сергія Шойгу 22-річний Данило Шебунов якимось чином уникнув мобілізації. Він обрав кар’єру співака.

Про це повідомила команда опозиціонера Олексія Навального. Зазначається, що Данило Шебунов випускає треки під псевдонімом Sheba Singer.

Раніше хлопець, який є одним з трьох позашлюбних дітей міністра оборони Росії та колишньої стюардеси Олени Шебунової, навчався в елітній школі “Президент”, яка розташована на елітній московській Рублівці. За навчання його батькам доводилося витрачати близько двох мільйонів рублів на рік (24 200 доларів).

Також повідомляється, що Данило кілька років тому займався бізнесом, зокрема, він є власником офісів у центрі Москви, він їх здає в оренду.

ЗМІ повідомляють, що за кілька днів до того, як у Росії було оголошено мобілізацію, Данило виїхав до Туреччини.

Донедавна він активно вів сторінку в Інстаграм, який на Росії заборонили, однак вже зараз його акаунт закритий. Журналісти встигли “побувати” на його сторінці у соцмережі та побачили там фото Данила у шубі, в блакитному костюмі та з довгим манікюром.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦