Дружина китайського комуніста повторила риторику Кремля

Після відвідин окупованого Маріуполя китайська оперна співачка Фан Ван виступила зі скандальною заявою. Вона повністю повторила риторику кремлівських пропагандистів, що Україна “9 років бомбить Донбас”.

Візит Фан Ван до Маріуполя

6 вересня російські ЗМІ оприлюднили відео зі зруйнованого окупаційною армією РФ драматичного театру Маріуполя. Вони показали, як оперна співачка з Китаю виконує пісню “Катюша”, стоячи на балконі всередині театру.

Разом зі співачкою у приміщенні перебував ватажок самопроголошеного терористичного угрупування “ДНР” Денис Пушилін.

Скандальна заява китаянки

11 вересня китайські ЗМІ показали Ван Фан, яка сиділа біля свого чоловіка Чжоу Сяопіна, який обіймає посаду члена Народної політичної консультативної ради Компартії Китаю.

Фан Ван для початку сказала, що є матір’ю двох дітей та планує народити ще. Потім вона перевела тему на те, що українці “вбивають маленьких дітей”. Вона назвала громадян України “нацистами”. При цьому вона не згадала факт, що саме російські війська рівняли драмтеатру у Маріуполі із землею, коли там в укритті перебували цілі сім’ї.

Фан Ван розповіла, що має двох дітей, а тому новини про вбивства маленьких українців з Донбасу розгнівали її. Ось тільки китаянка стверджує, що винні у всьому “українські нацисти”. Очевидно, про нелюдські злочини російських окупантів співачка не чула або вирішила про них мовчати.

Тим часом Вєрка Сердючка у вишиванці підкорила американців у Нью-Йорку та змусила їх підтанцьовувати під хіт Russia Goodbye.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦