Стефан Мандел зламав лотерею та забезпечив собі безбідне життя завдяки виграшу. Проте він став переможцем не один раз, а цілих 14 разів.

У 1990-х роках Мандел зі своєю командою вигравали в різних лотереях багато разів. Чоловік покладався не на везіння та вгадування чисел, а розробив цілу систему.

Стефан одразу зрозумів, що шанси виграти в лотерею дуже низькі. До прикладу, якщо придбати один квиток в EuroMillions, то ймовірність виграти 1 до 139 838 160.

Економіст вирішив купити стільки комбінацій чисел, аби була змога досягнути пропорції 139 838 160 на 139 838 160. Але він не мав грошей, що купити стільки квитків. Проте він продовжував аналізувати лотереї та ризикнув, знайшовши декілька “інвесторів”, які долучилися до схеми.

Мандел навіть створив алгоритми для генерації та друку квитків, коли тоді ще це було дозволено. Його команда дочекалася великого джекпоту та придбали чимало квитків.

Спочатку вони ставали переможцями лотерей в Австралії, а далі перейшли на США, де джекпоти були більші. У штаті Вірджинія він виграв 15,5 млн доларів, купивши 6,4 млн квитків.

Правоохоронні органи почали стежити за Манделом та його спільними, але не могли йому висунути жодні звинувачення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦