У Брістолі (Велика Британія) поблизу пляжу нудисти заявилися до пабу та налякали відвідувачів закладу. 

Як повідомляє ladbible.com, пара британців Ніл Кокс і Даніель Кіган заявилися до закладу Somerset повністю оголеними прямо з пляжу. Вони вирішили повечеряти й випити. 

Відвідувачі закладу одразу закидали скаргами сайт пабу. Вони зазначали, що планували влаштувати собі сімейний вечір, а не “перегляд оголених тіл”. Деякі зазначали, що їм довелося залишити заклад, оскільки ситуація “була нестерпною”.

Дехто вважав, що співробітники пабу мали не обслуговувати голу пару й взагалі вивести їх із закладу. 

Сама пара прокоментувала свій оголений відпочинок у пабі наступним чином: “Під час нашої відпустки ми були оголені більшу частину часу. Там, де я живу, є магазини, продуктові магазини та паби, куди я регулярно ходжу, і визнають, що я натурист”.

Ніл та Даніель вважають, що відгуки на сайті пабу не відображали справжньої ситуації. Вони кажуть, що “просто сиділи в кутку пабу та їли. Люди швидко поверталися до своїх напоїв і продовжували свій день”.

Вони кажуть, що одразу відвідувачі можливо й здивувалися, однак особливого інтересу до них не проявляли: “Двоє голих людей, які сидять у кутку пабу за пивом і гамбургерами, швидко набридають”.  

Представник закладу пояснив ЗМІ, що їхній паб знає, що натуризм є законним у Великій Британії. “І ми пишаємося інклюзивністю та вітаємо індивідуальність і відмінності кожного”, – додав він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦