У спеку телефон може постраждати від перегріву та впливу яскравого сонця. Адже високі температури можуть зашкодити гаджету та зменшити термін його експлуатації.

Експерти радять дотримуватися трьох простих кроків влітку під час користування телефоном:

1. Позбудьтеся чохла на літо. Звісно, “одяг” оберігає ваш телефон від ударів та подряпин, але у спеку такий захист може нашкодити. Оскільки чохол не дозволяє смартфону охолоджуватися так, як слід. Тому це спричинить перегрів, через що телефон вийде з ладу. Якщо дуже спекотно, “роздягайте” телефон.

2. Зменште навантаження на гаджет. Намагайтеся не запускати на телефоні важкі програми та файли у дуже спекотні дні. Оскільки акумулятор перевантажується та ще більше буде нагріватися, а ось охолодитися не зможе.

3. Оберігайте телефон від прямих сонячних променів. Не залишайте телефон під сонцем та на екстремальних температурах, оскільки це може вивести телефон з ладу. Гаджетам місце у тіні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦