Багато селебріті мають мотивуючі історії про шлях до успіху. Проте дехто збився зі шляху та опинився у злиднях через наркотики, хвороби, поганих друзів або просто невдачу.

Пропонуємо п’ятеро зірок, які коли мали все, а нині залишилися бех житла та роботи.

Айрен Барклі

У 80-х роках ХХ століття Айрен Барклі був зіркою боксу та зробив 5 млн доларів. У нього було багато елітної нерухомості, дорогих автомобілів, одягу та інших цінних речей. Проте він все втратив, але його приютила його племінниця. Згодом родичка вигнала Айрена і він спав у метро.

Денні Бонадьюс

Комедійний актор Денні Бонадьюс прославився завдяки ситкому “Родина Партрідж”. Працював телеведучим та вів ранкове шоу на радіо, але алкоголь та наркотики “вкрали” його життя. Він сильно змінився, проходив реабілітацію, став безхатьком та спав у власному авто. Кажуть, що він зміг завести родину та жити нормальним життям.

Наташа Ліонн

Американська зірка кіно Наташа Ліон зіграла у кількох фільмах в 90-х роках, але через проблеми із законом її кар’єрі настав кінець. У 2001 році вона була арештована за те, що п’яною керувала автомобілем, а через три роки вона переслідувала сусіда та вдерлася до нього.

Далі акторка хворіла на легеневі хвороби та гепатит С. Певний час вона мешкала на вулиці, але змогла продовжити кар’єру в кіно та знялася в серіалі Netflix “Помаранчевий – хіт сезону”.

Бретт Батлер

Акторка, гумористка та письменниця Бретт Батлер довго працювала над тим, щоб стати відомою. З офіціанти дешевого бару вона стала зіркою, але наркотики її подолали. Вона довгий час лежала в реабілітаційних центрах. Після вона залишилася без грошей та навіть мешкала в притулку для тварин.
Зараз Бретт вже 65 років. А в 2019 році вона зіграла в своєму останньому фільмі.

Г’юстон Мактір

Легкоатлет зі США Г’юстон Мактір був одним з найпотужніших спринтерів США в 1975-1980 роках. Далі він пішов у бокс під наставництвом Мухаммеда Алі, але клуб розорився і Мактір зламався та підсів на наркотики. Багато років він жив на пляжі, аж поки його не запросила до себе пенсіонерка.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦