Зазвичай немовлята починають тримати самостійно голову через 3 місяці після пологів, а вже ближче до 6 місяців дитина повністю контролюватиме рухи головою та робить перші спроби повзати. У середньому діти гарно повзають вже у 7-8 місяців від народження.

Однак немовля у США встановило всі рекорди – щодо тримання голови, і щодо повзання. Воно навчилося це робити вже на третій день від народження. Як це було – показала його мама, 34-річна Саманта Мітчелл.

@samantha_elizabeth__ I still cant belive this happened… #baby #babytiktok #crawlingbaby #talkingbaby #tummytime #3daysoldbaby #3daysold #nyilahdaise ♬ original sound – samantha_elizabeth__

Американка каже, що зняла на відео, як її новонароджена донька Ніла Дейз Цабарі на третій день після появи на світ перевернулася на живіт, підняла голову та спробувала повзти.

Саманта каже, що має понад 20 років досвіду спілкування з дітьми, і що ніколи раніше не бачила нічого подібного.

Вона додала, що аби не зняла це на відео, то їй би ніхто не повірив. Тож у ТікТок вона виклала кадри з маленькою донькою, яка тримаючи високо голову починає повзти.

Згодом дівчинка й рано почала перевертатися з живота на спину – лише у 18 днів.

У два місяці вона вже перевертається зі спини на живіт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦