Російські кінотеатри незаконно показують український мультик “Мавка. Лісова пісня”, адже стрічку скачують через торренти.

Жодного права на показ цього та інших як українських, так і голлівудських фільмів, росіяни не мають. Тому вони маскують це під “досеансне обслуговування”.

Кінотеатри країни-агресорки анонсують показ одного фільму, продаються квитки на нього, але пропонують ще й “досеансне обслуговування”, коли будуть показувати інший фільм.

Творці “Мавки” запевняють, що росіяни не мають доступу до українського мультфільму та права на його дистрибуцію. Вони закликали українців споживати ліцензійний контент, адже це відрізняє нас від росіян.

“Мавка. Лісова пісня” було створено за підтримки Держкіно та Агентства США з міжнародного розвитку. Мультик показували у низці країн світу. Відгуки були позитивними як від дітей, так і дорослих.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦