Державне бюро розслідувань знайшло ще один підпільний склад у Дніпропетровській області, на якому зберігали вкрадені продукти, призначені для Збройних сил України.

Про це повідомила пресслужба відомства. Серед крадених харчів були: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн.

Наразі правоохоронці встановлюють всіх осіб, які причетні до схеми. Підозру оголошено головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру. Досудове розслідування триває за статтею привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).

Частину вилучених продуктів вже передали військовим, а інші пройдуть низку експертиз та теж будуть надіслані до військових частин.

У ДБР також нагадали, що у січні 2023 року було викрито організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для ЗСУ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦