Народний депутат Богдан Торохтій (Слуга народу) “прославився” новим скандалом. Журналісти з’ясували, що від початку масштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022, його родина не лише встигла охазяйнуватися вартісними автівками, а й живе на широку ногу, зокрема, відпочиває за кордоном.

Bihus.info пише, що Торохтій за останні півтора року змінив три автівки – всіх їх він реєстрував на дружину Аліну Левченко. Зокрема, спочатку Левченко у липні минулого року продала Range Rover Sport за $76 тисяч та одразу вклала гроші у нове авто Mercedes-Benz, щоправда, вже за $158 800. А вже у березні цього року родина депутата змінила авто на інше – Mercedes-Benz EQS за 7 мільйонів.

Також журналісти дізналися, що у квітні минулого року Богдан Торохтій намагався виїхати з України до Румунії через прикордонний пункт “Порубне”, але його не випустили. Нардеп навіть подав до суду на прикордонників.

Згодом дружина Торохтія повикладала у соцмережі фото з відпочинку у Болгарії (серпень 2022). На цих знімках й засвітився сам депутат. Подружжя відпочивало в Єленіте та відвідувало Fish Restaurant Levant Beach.

Журналістам депутат сказав, що виїжджав до Болгарії у сімейних справах. Потім народний обранець переслав журналістам скріншот фото, яке начебто було зроблене 27 вересня 2021 року. Так він натякнув, що до ресторану у Єленіте він з дружиною ходив до війни. Однак, як з’ясувалося, він просто підробив метадані знімка.

“28 серпня 2022-го дружина нардепа опублікувала серію фото, зроблених перед фасадом закладу Fish Restaurant Levant Beach. Сукня, макіяж, аксесуари ідентичні тим, у яких Аліна Левченко фотографувалася з Богданом Торохтієм. Відтак, на одному з елементів фасаду можна помітити дві темні відмітини, а також праворуч від них тріщину, яка ближче до низу роздвоюється”, – йдеться у розслідуванні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦