Кріс Олсен у TikTok розповів про дивний випадок, який з ним стався у літаку, коли поруч сиділа відома голлівудська зірка Кейт Вінслет.

За його словами, він вирішив у навушниках послухати свої улюблені треки, серед яких It’s All Coming Back to Me Now, I Surrender та My Heart Will Go On. Проте чоловік не усвідомлював, що це все відбувається на весь салон.

Виявилося, що Кріс сів навіть не у свій ряд, тому стюардеса його пересадила. На своєму місці його сусідкою була жінка, дуже схожа на Роуз з “Титаніка”. Спочатку він навіть не впізнав зірку, але придивившись, побачив робочий сценарій на її речах.

Через певний час Олсен нарешті зрозумів, що та жінка – Кейт Вінсент, яка зіграла в “Титаніку”, саундтрек до якого і слухав чоловік. Йому стало соромно і він емоційно про це розповів у соцмережах.

@chris KATE IF YOU SEE THIS IM SORRY I DIDN’T KNOW #storytime #katewinslet #titanic ♬ original sound – Chris Olsen

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦