Росіяни-добровольці з легіону “Свобода росії”, які виступають проти владіміра путіна та його режиму, вербують громадян РФ для наступу на Москву.

Про це повідомляє The Times з посиланням на слова спікера легіону з позивним “Цезар”. Він каже, що нині тисячі претендентів зі всієї росії хочуть приєднатися. Нині ж підрозділ планує і надалі здійснювати рейди у прикордонних регіонах РФ, доки збиратимуть сили для наступу на москву.

Доброволець розповів, що “Свобода Росії” має хороше технічне забезпечення – міномети, ПЗРК “Стінгер”, броне транспорт, переносні протитанкові комплекси та дрони-розвідувальники.

Нині у легіоні до 1000 бійців, які не є злочинцями чи ПВК, як от російський “Вагнер”. Всі члени угрупування – мають російський паспорт та є громадянами країни-окупантки.

Російські добровольці мають на меті захистити Україну та звільнити захоплені росією території, а також повалити режим Кремля.

Приєднати до легіону не так просто, але охочим треба зв’язати з ними в інтернеті. Кандидатів будуть перевіряти дані та відбиратимуть.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦