Популярний російський серіал “Не народися вродливою” потрапив під заборону в Україні ще кілька років тому. Проте він здобув неабияку славу в 2005-2006 рр.

Пропонуємо дізнатися, як за 17 років змінилися головні актори телевізійної драми.

Неллі Уварова

Головну роль Каті Пушкарьової зіграла Неллі Уварова, яка після закриття серіалу зникла на тривалий час. Через кілька років вона вирішила повернутися в кіно і мала дуже ефектний образ – стрункої білявки.

Григорій Антипенко

На екрані Пушкарьова була закохана у власника компанії Zimaletto Андрія Жданова, якого зіграв Григорій Антипенко. У свій час він був особливо популярний, але став заручником однієї ролі. Нині він став помітно старішим.

Ольга Ломоносова

Кіра Воропаєва, яку зіграла Ольга Ломоносова, не полюбилася глядачам своєю стервозністю та неврівноваженістю. Проте вона змогла побудувати успішну кар’єру в кіно та театрі.

Юлія Такшина

Юлія Такшина зіграла секретарку Віку Клочкову. Після закінчення серіалу вона продовжила акторську кар’єру та майже не змінилася.

Петро Красилов

Романа Малиновського зіграв Петро Красилов, який зараз помітно себе запустив. Він набрав зайву вагу, відростив бороду та вже багато років не з’являється на екранах.

Марія Машкова

Марія Машкова зіграла Машу Тропінкіну та стала справжньою зіркою. Після російського повномасштабного вторгнення актриса підтримала Україну та виїхала з росії. Вона навіть перестала спілкуватися з батьком Володимиром Машковим, який є яскравим прихильником владіміра путіна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦