42-річний співак Стас П’єха, який підтримує війну проти українців, вночі терміново був госпіталізований до лікарні зі стенокардією.

Ще раніше ярий прихильник російського диктатора владіміра путіна скаржився на біль в грудях та погіршення ритму серцебиття. Цього разу у нього медики встановили ознаки інфаркту міокарда.

Спочатку П’єху поклали на стаціонар, але згодом в реанімації зробили коронароангіографію, щоб вплинути на коронарну артерію. Для цього на його шкірі хірурги здійснили невеликий прокол, аби уникнути відкритої операції на серці.

Зараз російський артист досі в реанімації, а в своєму Instagram написав, що дійсно злякався за своє життя. Він також показав фото з лікарні, де медики змогли запобігти інфаркту.

Стас П’єха, як і його зіркова бабуся Едіта П’єха, затятий путініст, який із задоволенням підтримує вбивчу політику путіна. Артист підтримав окупацію українських територій та неодноразово виступав з концертами в анексованому Криму.

Мінкульт додав Стаса П’єху до “чорного” списку осіб, які несуть нацбезпеці України через підтримку війни та путінського режиму.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦