Швецька співачка Лорін була єдиною учасницею міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023”, яка не захотіла підписати прапор України. Стяг планували продати на благодійному аукціоні.

Про це розповіла менеджер гурту TVORCHI Юлія Могилюк у коментарі OBOZREVATEL. За її словами, співачка також не захотіла приєднатися до допомоги Україні. За лаштунками Лорін була відстороненою та не спілкувалася з іншими учасниками.

У гурту TVORCHI контакту з представницею Швеції не було, бо вона тримала осторонь від всіх. На прапорі Лорін свого підпису не поставила, а ось інші учасники із задоволенням та теплом (Італія, Фінляндія, Іспанія, Литва, Франці тощо).

Українці відчували підтримку від учасників, а от єврофани навпаки хейтили українських виконавців та на внутрішньому голосуванні віддали TVORCHI останнє місце. Так вони помстили за минулорічну перемогу України, яка нібито була “незаслуженою”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦