Через спеку на одязі часто можуть залишатися неприємні плями поту. Особливо помітними вони стають на світлому одязі, адже ці місця жовтіють. Існує кілька дієвих способів, щоб позбутися цієї проблеми.

Свіжі плями. Такі сліди найпростіше видалити. Для цього скористайтеся господарським милом, яке треба натерти на терці та розвести у тазі з теплою водою. Якщо ж має рідке мило, то так само зробіть концентрований розчин з водою. Замочіть річ з плямами поту у рідині на 15-20 хвилин. Після виперіть її та сполосніть у чисті воді.

Застарілі плями. Візьміть перекис водню та соду, які подолають навіть найстійкіші забруднення на білому одязі. Змочіть ватний диск перекису і акуратно обробіть плями, які залишилися від поту. Проте тканина має бути зволожена, а не мокра. Залиште на 10 хвилин, пополощіть у воді та виперіть у пральній машині чи вручну.

З соди зробіть засіб, який нагадуватиме пасту. Для цього порошок розбавте водою. Пасту нанесіть на плями та залиште на пів години, після виперіть річ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦