Розвідники з 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка провели унікальну спецоперацію, направлену на захоплення позицій росіян та поповнення обмінного фонду. Як результат – у полоні опинилися більш як два десятки російських інтервентів.

Про цей випадок повідомив командир окремої тактичної групи аеророзвідки S.A.R.G. “Птахи Мадяра” Роберт Бровді з позивним “Мадяр” у своєму Telegram-каналі.

За його словами, семеро українських захисників змогли взяти у полон 22 російських спецпризначенців угрупування “Шторм” (аналог ПВК “Вагнер”).

Відео, як українські військові провели спецоперацію по затриманню російських бойовиків:

https://youtu.be/OMyvzAovzVg

“Бригада Барсуків бабашить хробаків! 22 спецназівці угрупування «Шторм» «детоксиковані», УВАГА! 7 розвідниками розвідроти нашої 59 ОМБр. Сім, ви вірно прочитали”, – додав Мадяр та зауважив, що це сталося можливим завдяки роті “Козака”, бригаді “Барсука” та підрозділу аеророзвідки “Птахи Мадяра”.

Раніше на Росії заявляли про утворення так званої ПВК “Шторм Z”, до якої набирали ув’язнених з так званих «червоних» колоній, у яких покарання за злочини відбували колишні співробітники силових структур.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦