22 травня село Краснооктябрське Глушківського району Курської області опинилося без електрики після гучного вибуху. Губернатор регіону Роман Старовойт підтвердив цю інформацію у Telegram.

Старовойт звинуватив в інциденті Збройні Сили України. “ЗСУ обстріляли селище Краснооктябрське в Курській області, жителі залишилися без світла”, – написав він.

Також губернатор повідомив, що ніхто з місцевих мешканців не постраждав, інших пошкоджень на землі немає. А на місці “хлопка” працюють ремонтні бригади для усунення пошкоджень у системі електропостачання селища.

Російські ЗМІ пишуть, що прикордонні населені пункти Курської області періодично “зазнають обстрілів з боку ЗСУ”. Зокрема, 19 травня, після “серії хлопків” три села Коренівського району залишилися без світла.

А 18 травня ЗСУ начебто скинули вибуховий пристрій на фізкультурно-оздоровчий комплекс у селищі Глушково.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦