Астрологиня Марина Скаді розповіла про дуже динамічний та яскравий період, який очікує на українців після 22 травня 2023 року. В цей час відбудеться певне зміцнення внутрішнього “Я”, досягнення цілей та ефективне використання ресурсів.

За її словами, в період від 21 травня по 18 червня (чотири тижні) Сонце та Марс увійдуть в гармонійний зв’язок. Це Активне, що символізує світле, гаряче та чоловіче, та Пасивне – жіноче, темне, холодне.

Ці дві протилежності за проявом енергії, які при взаємодії будуть змішуватися, розпочнуться процеси перехідних станів. В цей час буде багато руху та утворяться чотири основні види енергії у стабільному стані:

  • Вогню (період пробудження, замість темряви прийде світло),
  • Повітря (переміщення, спілкування та різні зустрічі, легке отримання інформації),
  • Води (зниження активності, темрява перемагатиме світло, ми звертаємось до себе та своїх внутрішніх переживань),
  • Землі (занурення в сон, емоції ніби заморожені та знижується активність).

Цей період буде продуктивним для Овнів, Левів, Стрільців, Близнят, Терезів та Водоліїв. Проте варто націлитися на головну мету, займати активну соціальну позицію. Їм треба домагатися свого та відстоювати свої права. Проте не треба грати на публіку та зазнаватися. Найближчі 4 тижні ви можете впливати на громадськість. Тому сумлінно працюйте, будьте чесними та бережіть репутацію.

Стрільцям та Водоліям буде складніше, бо вони будуть знаходитимуться між двох вогнів. Контролюйте свої емоційні пориви, оскільки імпульсивність може зруйнувати те, що ви будували роками. Свою енергію направте на творчість.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦