Під час Чемпіонату світу з хокею російський телеканал “Матч ТВ” припинив показ поєдинку за участю збірної Латвії. Це сталося через банер, на якому було написане патріотичне українське гасло “Слава Україні! Героям слава!”.

Оператори помітили цей банер під час прямого етеру матчу між командами Латвії та Канади та швидко припинили трансляцію.

Російські ЗМІ повідомляють, що телеканал “Матч ТВ” зупинив трансляцію та навіть виключив із сітки мовлення всі заплановані трансляції та повтори минулих ігор за участю команди Латвії. Глядачам навіть не пояснили причину.

Нагадаємо, після того, як Росія 24 лютого 2022 року почала повномасштабне вторгнення в Україну 2022 року, Міжнародна федерація хокею (IIHF) усунула збірну РФ від участі у всіх поєдинках, які вона організовує, чи які проводяться під егідою IIHF. Згодом це рішення було продовжено на весь сезон-2023/24.

Росію навіть позбавили права проводити Чемпіонат світу з хокею 2023, тож він проходить у Латвії та Фінляндії (триватиме до 28 травня.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦