Український продюсер Олексій Потапенко (Потап) розповів, чим займається під час повномасштабної війни в Україні та куди зник з “радарів ЗМІ”.

Продюсер ексклюзивно у коментарі ТСН.ua зазначив, що не буває в одному місці через специфіку роботи (благодійні концерти, аукціони, військові збори, гуманітарна допомога тощо). Потап запевнив, що дістає за кордоном гроші для допомоги Україні. Тому він може бути корисний в Америці, Європі та Україні.

Крім цього, артист нібито потребує фізичної присутності на певних заходах, як-от благодійних концертах, або ж коли їде за каретами швидкої медичної допомоги, чи 25 контейнерами гуманітарної допомоги. Все це він бере під свою відповідальність та репутацію, тому має бути присутній особисто.

Репер похвалився, що шість місяців тому зібрав разом з Настею Каменських 80 млн гривень. А з партнером зі Сан-Франциско влаштував NFT-платформу Help UA, де щодня допомогають українцям, постраждалим від війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦