Польський президент Анджей Дуда налаштований рішуче обговорити з НАТО інцидент з ракетою росії, яку було знайдено під Бигощем.

Розмова між Дудою та генсеком Альянсу Єнсом Столтенбергом може відбутися вже 15 травня. Таку інформацію надало Бюро міжнародної політики при президенті Польщі. Його голова Марчин Пшидач зауважив, що Польща співпрацює з союзниками і США та буде обговорювати ситуацію з ворожою ракетою на території Польщі. Планується з’ясуватися, з якого напрямку прилетіла повітряна ціль та як залетіла в Польщу.

Нагадаємо, що інцидент з ракетою країни-окупантки в польському Бидгощі стався в кінці квітня. Тоді в лісі знайшли уламки ракети з російськими написами. Ймовірно, то були частинки російської ракети Х-55, яка могла опинитися в Польщі під час однієї з атак по українські території.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦