Коли Надію Савченко звільнили з полону російських терористів “Л/ДНР”, то після повернення додому вона почала працювати з нині держзрадником Віктором Медведчуком.

Про це розповів російський юрист Марк Фейгін під час розмови з Дмитро Гордоном.

За його словами, на той час з Медведчуком вже працювала сестра Савченко, яка мала на неї сильний вплив. Крім цього, екснардеп давав певні гроші родині на оплату якихось боргів та загалом витрати.

Фейгін нагадав, що Медведчук намагався бути головним перемовником щодо обміну Савченко з полону. Тому після звільнення з полону вона мала певні преференції від ексочільника ОПЗЖ, але потім Савченко пішла іншим шляхом.

Виявляється, що у липні 2016 року Фейгін востаннє бачив Савченко і радив їй зайнятися звільненням інших політичних в’язнів, а в політику не лізти. Їй навіть пропонували створили Міжнародний фонд, який би опікувався питаннями українських політв’язнів. Проте Надія відмовилася, заявивши, що в неї інше призначення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦