Українські хакери знайшли новий спосіб “покошмарити” росіян. Цього разу голос президента України Володимира Зеленського транслювали ледь не звідусіль.

Росіяни ж мали здивований та навіть переляканий вигляд, оскільки не розуміли, звідки звук і що це робиться. Відео з цими кадрами з’явилися в мережі.

Жодне хакерське угрупування поки не взяло на себе відповідальність за такі дії, які відбулися у різних російських містах. Спеціалісти зламали навіть камери спостереження, щоб спостерігати за “сусідами”.

Так, громадяни країни-агресорки спочатку почули повітряну тривогу, а потім звідти заговорив Зеленський. Росіянам радили здаватися в полон та втікати, якщо вони хочуть жити. Також їм варто почати боротися з путінським режимом. Промова закінчилася популярною піснею “Червона калина”.

Деякі росіяни навіть в ступор впали, боялися дивитися на камери, інші ж – кидалися на них та намагалися вирвати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦