Блогерка зі Львова оскандалилася антиукраїнськими заявами та захистом російської мови. Дівчина вже навіть попросила пробачення за такі слова, але це їй не допомогло.

Мажорка Христина Горун (в соцмережах її знають як “Чорна Мамба”) була однією із тих, хто слухав у центрі Львова співака-путініста григорія лєпса, який підтримує російське повномасштабне вторгнення в Україну.

Дівчина заявила, що українська музика тільки “для рагулят”, бо це “жахливий несмак”, “блювота”, а її вона просто терпить. Тому буде продовжувати слухати музику з країни-агресорки, зокрема Kizaru та інше російське “лайно, щоб захищати її від тих, хто проти цього. Вона навіть пригрозила, що всі її хейтери “пожаліють, що на світ народились”.

Також Горун образила українських захисників, на яких їй “пох*й”. За словами блогерки, “українська армія – дно, примітивні уроди” і нічого не може. Після цього вона сказала, що навіть не буде вибачатися, але таке відео все ж з’явилося.

Українці вирішили покарати “Чорну Мамбу” та подряпали її авто цвяхом. Крім цього, популярні львівські заклади включили дівчину до підсанкційних осіб та більше її не будуть обслуговувати.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦