Колишній КДБівець Сергій Жирнов підтвердив, що на параді до “дня перемоги” 9 травня був не особисто російський диктатор владімір путін, а один із його двійників.

На офіційний захід, який проводили у москві, з’явилися кілька іноземних лідерів, вигляд яких чітко показував на їхнє невдоволення. Серед них: президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, вірменський прем’єр-міністр Нікол Пашинян, президенту Киргизстану, Таджикистану та Узбекистану – Садир Жапаров, Емомалі Рахмон та Шавкат Мірзійоєв відповідно.

Жирнов у коментарі “24 каналу” сказав, що на Красній Площі був двійник путіна. На це вказує одна цікава деталь – справжній диктатор кашляв кожні 1,5 хвилини під час своїх промов, зокрема таке й було під виступу перед Федеральними зборами.

Так, експерт зауважив, що коли є впевненість, що виступає справжній Путін, як наприклад, на фейковому приєднанні окупованих областей України чи звернення до Федеральних зборів, завжди є маленька і непримітна деталь в його поведінці. На параді ж “путін” говорив 10 хвилин та навіть не прочищував собі горло.

За словами ексагента КДБ, Кремль тиснув на іноземних гостів, щоб ті приїхали на святкування 9 травня. Оскільки на той захід приїжджати не хотів ніхто, крім киргиза, країна якого сильно залежить в РФ. При цьому Токаєв і Пашинян навіть відмовилися одягати георгієвські стрічки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦