Російська співачка Алла Пугачова, яка спеціально прибула до росії на похорон свого друга та модельєра Валентина Юдашкіна, звернулася до поліції через крадіжку. Після сумної події вона не знайшла свого годинника, ціна якого становить близько 26 тисяч доларів.

За словами Примадонни, на похороні вона майже не мала близьких контактів з людьми, окрім речника владіміра путіна – Дмитра Пєскова. Навіть камери зафіксували, як кремлівський чиновник цілує руки Пугачової.

Співачка розповіла, що годинник отримала в подарунок на позаминулий день народження. Крім Пєскова, до неї ще підходили буквально дві людини. “Рот путіна” переконує, що він нічого не знає про те, що сталося.

Пугачова хоче повернути таку цінну річ, тому вже написала до поліції заяву про крадіжку. Вона сподівається, що правоохоронці зможуть з’ясувати всі обставини.

Нагадаємо, що цей приїзд Алли Пугачової до москви викликав хвилю критику в пропагандистів та росіян. Оскільки вона не підтримує “СВО”, а її чоловік загалом висміює російську армію та росію, живучи в Ізраїлі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦