У москві провели парад до “дня перемоги”, на який нібито з’явився сама диктатор владімір путін. Проте у мережі звернули увагу на одну цікаву деталь, яка свідчить, що там був його двійник.

На святкування 9 травня було запрошено і самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, але він навіть не залишився пообідати з путіним та одразу полетів до Мінська. Це сталось значно раніше того часу, що він планував.

Ексрадник глави МВС Антон Геращенко не виключив, що це є маячком того, що на параді був двійник путіна. Інакше Лукашенку спочатку треба було б отримати дозвіл справжнього диктатора, а потім вже їхати.

Далі з посиланням на інсайдерську інформацію він повідомив, що білоруському диктатору стало зле. Він навіть не міг пройти кілька сотень метрів для покладання вінка, тому його забрала ФСО. В аеропорт він їхав в автомобілі швидкої допомоги.

Про те, що путін може використати двійника для параду 9 травня, також зауважили в українській військові розвідці.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦