Українська виконавиця Оля Полякова потрапила в новий скандал. Нещодавно вона з гордістю показала фото з росіянами.

В своєму Instagram співачка показала знімок, на якому була вона, фотографиня Соня Плакидюк та двоє “хороших русскіх” – опозиціонер Олександр Невзоров та блогерка Ніка Білоцерківська.

Разом з громадянами країни-окупантки Полякова збирала гроші на підтримку громадян України, провівши благодійну вечерю. Проте привід виявився дуже дивним – вихід нової книги Невзорова про фашизм та геніальність. Зібраних коштів вистачить на два автомобілі швидкої допомоги для парамедиків.

Користувачі мережі обурилися такими діями співачки, зауважуючи, що через їхню національність з ними нічого спільного не треба мати. Поляковій нагадали, що війна досі продовжується, і навіть такий спосіб не допоможе росіянам змити кров з їхніх рук.

Цікаво, що ця благодійна вечеря відбулася на Лазурному березі Франції, де Плакидюк та Полякова з усмішкою провели час у компанії росіян.

Журналістка Аліна Доротюк зауважила, що Невзоров став автором путінської ідеалогії та проповідував фашизм. Раніше Полякова навіть закликала дати Білоцерківській українське громадянство, адже та прихистила її з доньками в своєму маєтку у Франції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦