Після тривалої паузи, що росіяни не завдавали ракетних та авіаударів по Україні, знову активізувалися ворожі обстріли. Також відновлено атаки дронами-камікадзе.

У Повітряних силах ЗСУ пояснили, що росія здійснює намагання виснажити українську ППО та вистежити ці позиції. Наразі ж Україна збиває до 80% ворожих об’єктів у небі.

За словами Юрія Ігната, дрони іранського виробництва спрямовані саме на цілі. Але і вони знищуються. Утім, росіяни все же хочуть викрити позиції ППО, щоб залишити Україну без захисту.

Нагадаємо, що від кінця квітня посилилися обстріли України та запуск дронів по наших містах. Тільки з 3 на 4 травня ворог випустив 24 “Шахедів” та розвідувальний дрон. Більшість з них було знищено на Київщині та Одещині.

Крім цього, ворог продовжує нещадно обстрілювати прифронтові райони. Там використовують навіть авіацію, яка скидаю авіабомби просто на населені пункти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦