Частою проблемою є те, що яйця погано чистяться, хоч ви і правильно їх зварили. З цією проблемою допоможе впоратися один простий та дієвий лайфхак, який точно полегшить вам життя.

Здебільшого погано чистяться свіжі яйця. Насамперед їх треба класти у воду тоді, коли вона ще не закипіла. Коли вона почне закипати, просто зменште вогонь і варіть яйця приблизно 10-12 хвилин.

Після варіння треба трішки розколоти яйце і покласти в холодну воду на 10-15 хвилин. Завдяки такому простому трюку можна легко очистити яйце від шкарлупи. Починайте цю справу тупого кінця, оскільки там є повітряна кишенька, яка дозволить підчепити шкарлупу, не пошкодивши білок яйця.

Ще один простий спосіб очистити яйце – у склянці. Для цього покладіть яйце в посуд та налийте туди холодної води на половину, зверху все накрийте долонею. Протягом трьох секунд трусіть склянку з яйцем в різні боки. Після цього шкаралупа легко знімається із яйця.

Не менш популярним способом є покласти обсушене яйце на жорстку поверхню та покатати протягом 30 секунд. Також шкарлупа зніметься легко.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦