З королем Великої Британії Чарльз ІІІ трапився неприємний випадок під час візиту до Йоркширу. Його супроводжувала королева-консорт Камілла.

Люди, які забрали на заході, привітали короля та королеву. У цей час, коли Чарльз вітався та спілкувався з людьми, в нього з юрби почали кидати сирі яйця. Проте жодне яйце не влучило у короля.

Чоловіка, особистість якого поки не встановили, заарештувала поліція. Четверо поліцейських повалили невідомого протестувальника на землю, а він продовжував скандувати:

“Ця країна побудована на крові рабів”. Тим часом публіка, яка зібралася, щоб побачити членів королівської родини, скандувала: “Боже, бережи короля” та “Ганьба вам”.

Чарльз III зрозумів не одразу, що сталося, а коли йому підказали, він швидко озирнувся, щоб побачити яйця на землі, але в іншому майже не відреагував.

Далі Чарльз продовжив традиційну церемонію, на якій лорд-мер офіційно вітав суверена в місті Йорк. Водночас поліція несла чоловіка до фургона, що вже чекав на них.

Король і королева мали незворушний вигляд, продовжуючи прогулянку, та вітали деяких людей із натовпу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦