Колишня дружина українського телеведучого та волонтера Сергія Притули показала рідкісне фото його дорослого сина. Хлопчику зараз 14 років і він дуже схожий на свого зіркового татка.

Як відомо, в шоумена аж троє дітей. Зі своєю першою дружиною Юлією Андрійчук Притула має спільного 14-річного сина Дмитра. У його вихованні зірковий батько бере активну участь.

Мама хлопчика в Facebook поділилася з підписниками фото їхнього спільного з Притулою сина.

Навіть з фото можна сказати, що Дмитрик дуже схожий на свого батька. На знімку він позує на лавандовому полі разом зі своєю сестрою по маминій лінії. 

Син Сергія Притули / facebook.com/myuslya
Син Сергія Притули / facebook.com/myuslya

“З днем Ангела, Дімочко! Нехай береже тебе від нещасть твій Захисник, нехай стелить м’яко від падінь”, – підписала фото мама Дмитра.

Син Сергія Притули / facebook.com/myuslya
Син Сергія Притули / facebook.com/myuslya

Особисте життя Сергія Притули

Перша дружина Притули – Юлія Андрійчук, яка з родом з Тернополя. Під час того, коли пара була одружена, у 2008 році народився Дмитрик.

У 2015 році Притула вдруге одружився з Катериною Сопельник. З нею у нього двоє спільних дітей – доньки Соломія 2017 року народження та Стефанію 2021 року народження.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦