На замовлення Російської Федерація Північна Корея почала шити зимовий одяг та спорядження для армії РФ.

Про це повідомляє Radio Free Asia з посиланням на джерела у КНДР.

Мінімум три фабрики у Пхеньяні та інших частинах країни зайняті у виробництві взуття, спідньої білизни та зимової форми для солдатів російської армії, котрі воюють у війні проти України. Матеріали для пошиття спорядження їм доставляють із Росії.

“Швейна фабрика в районі Моранбон у Пхеньяні вже близько місяця виробляє російську військову форму”, – повідомило корейській службі RFA джерело в Пхеньяні.

Як зазначається, близько тисячі швачок працює на кожній із фабрик, а росіяни замовили величезні партії.

Готове спорядження, яке виробляють корейці до Росії буде відправлятися товарним потягом Тюмень-Хасан, який перетинає російсько-корейський кордон у північно-східній частині КНДР.

Джерела додали RFA, що у районі Раджин міста Расон, яке розташоване на кордоні з РФ, є багато швейних фабрик, які шитимуть форму для російських військових, а з часом почнуть виробляти й взуття.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦