Окупанти заявляють про ракетні удари у низці населених пунктів окупованого півострова

У ніч на 28 жовтня на тимчасово окупованому півострові Крим пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі повідомляють про численні вибухи у Джанкої, Сімферополі та інших населених пунктах, де зосереджені російські війська.

Вибухи в Криму

За даними моніторингових каналів, найбільша кількість вибухів була зафіксована в районі Джанкоя, де розташовані важливі логістичні вузли окупантів. Також вибухи чули у Сімферополі та його околицях.

Також читайте: Уночі безпілотники вдарили по двох спиртзаводах у Воронезькій області РФ

Окупаційна влада Криму підтвердила факти вибухів та оголосила повітряну тривогу. Місцеві колаборанти заявили про ракетну атаку на півострів.

Українська сторона поки що офіційно не коментувала ці події. Однак, враховуючи попередні атаки на військові об’єкти в Криму, можна припустити, що ці вибухи пов’язані з діями українських сил.

Нагадаємо, що раніше вже були зафіксовані успішні удари по російських військових об’єктах в Криму, зокрема, по Феодосійському морському нафтовому терміналі. Ці атаки свідчать про те, що українські військові продовжують завдавати ударів по тилах ворога, підриваючи його логістику та здатність вести війну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦