Штучний інтелект дав обережний прогноз на реванш між українським чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф’юрі, який запланований в Ер-Ріяді.

Чат-бот ChatGPT від компанії OpenAI, працюючи на основі моделі GPT-4, наголосив на невизначеності результату, враховуючи високий рівень обох боксерів. Про це пише OBOZ.ua.

Читайте також: Усик відсвяткував 15 років шлюбу, за який довелося боротися

Що штучний інтелект думає про бій-реванш між Усиком та Ф’юрі

Усик

За оцінками штучного інтелекту, результат бою залежатиме від декількох ключових факторів:

Форма та підготовка. Обидва спортсмени, ймовірно, проведуть ретельну підготовку. Психологічну перевагу може мати Усик, який вже здолав Ф’юрі, але британець зможе внести корективи, враховуючи попередній досвід.

Стиль бою. Усик вирізняється швидкістю й технікою, що може створити труднощі для більш фізично потужного Ф’юрі, відомого витривалістю та вмінням адаптуватися під час поєдинку.

Психологічний стан і мотивація. Боксери мають різні мотиви: Ф’юрі прагне довести випадковість своєї поразки, а Усик хоче підтвердити свій титул абсолютного чемпіона.

Тактика та стратегії. Імовірно, команди бійців розроблятимуть нові підходи, зокрема, Усик працюватиме над захистом, тоді як Ф’юрі шукатиме способи нейтралізувати техніку українця.

Останній бій між Усиком і Ф’юрі відбувся у травні, коли українець переміг та отримав усі основні титули надважкої ваги. За кілька днів Ф’юрі скористався можливістю реваншу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦