Принц Вільям вперше за шість років публічно згадав свого брата Гаррі, з яким у нього напружені стосунки.

У новому документальному фільмі про боротьбу з бездомністю “Принц Вільям: Ми можемо покінчити з бездомністю” принц розповів про спільний досвід, який вони з Гаррі пережили в дитинстві. Про це пише Daily Mail.

Читайте також: Дивовижні факти про принцесу Уельську Кейт Міддлтон, які ви не знали

Принц Вільям пригадав брата Гаррі та леді Діану

Вільям пригадав, як у віці близько 10 років він разом із молодшим братом відвідав благодійну організацію The Passage, яка допомагає безхатькам, у супроводі матері, принцеси Діани. Цей візит став першим знайомством братів із проблемою бездомності.

Принц розповів, як його мати, леді Ді, намагалася прищепити їм толерантність і співчуття до людей у складних життєвих обставинах.

“Моя мама привела мене до The Passage; вона взяла нас обох з Гаррі туди. Мені тоді було 11 років, може, 10. Я ніколи раніше не був у подібних місцях і трохи хвилювався, чого очікувати”, – пригадав Вільям, зауваживши, що спочатку він думав, що всі бездомні – сумні, бо не мають свого дому, але насправді все було по-іншому. Вільям каже, що всі були щасливі: жартували, сміялися, розмовляли, грали в шахи.

“Саме тоді мене осяяло, що є інші люди, які не мають такого життя, як у тебе”, – додав принц Уельський.

Практично вперше за 6 років Вільям заговорив про молодшого брата Гаррі, який не спілкується з королівською родиною та мешкає у США. Востаннє про герцога Сассекського він говорив ще у 2018 році, коли той одружився з громадянкою США та актрисою Меган Маркл. Проте стосунки між братами зіпсувалися у 2016 році, коли принц Вільям занепокоївся швидким романом з Меган Маркл. У 2020-му закохані, а на той час вже одружені, оголосили, що відмовляються від своїх королівських обов’язків.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦