Російські загарбники вкладають у війну всі свої сили, не зважаючи на швидке спалення ресурсів — технічних і людських

Ситуація на фронті залишається напруженою, і багато українців продовжують вдаватися в питання: коли ж закінчиться ця війна? Відповідаючи на це питання, офіцер бригади “Рубіж” Максим Таран зазначає, що швидкого завершення конфлікту очікувати не варто.

Росія не шкодує живої сили

“Війна не закінчиться ні через місяць, ні через рік. Якими б не були результати виборів”, – підкреслює військовий. За його словами, ворог продовжує активні наступальні дії, зосередившись на захопленні нових територій.

“Росіяни використовують всю доступну зброю – від артилерії до дронів, – щоб просуватися вперед. Вони не шкодують ні сил, ні засобів для досягнення своїх цілей”, – пояснює Таран. За його словами, такі активні дії з боку окупантів пов’язані з бажанням отримати хоч якісь позитивні результати перед виборами у США.

Читайте також: Чому Україні не можна в НАТО: пояснення Шольца

Однак, за словами військового, зима може внести свої корективи у хід бойових дій. “Зимові умови ускладнять ведення бойових дій для обох сторін. Тому, імовірно, зимою розгортатимуться важкі битви за міста, до яких ворог вже підійшов упритул”, – прогнозує Таран.

Таким чином, за словами військового експерта, війна в Україні триватиме ще довго, і її завершення залежить від багатьох факторів, зокрема від військової допомоги західних партнерів, від внутрішньої ситуації в Росії та від загальносвітових процесів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦