Українські війська утримують позиції лише у Вишневому 

Російські окупанти продовжують наступальні дії на сході України, зокрема, посиливши тиск на українські позиції в районі міста Селидового. 

За даними видання Forbes, російські війська прорвалися на південь від Селидового та досягли околиць села Вишневе. У разі захоплення Вишневого, росіяни зможуть частково оточити Селидове.

Також читайте: Росіяни розстріляли чотирьох полонених нацгвардійців біля Селидового

Ситуація на війні

Попри значні втрати, російські війська продовжують наступ, скориставшись дефіцитом живої сили у ЗСУ. Ворог активно використовує артилерію та авіацію для обстрілів українських позицій.

Українські захисники тримають оборону у Вишневому, проте ситуація залишається складною. Експерти вважають, що битва за Покровськ може стати вирішальною в цьому напрямку. Захоплення Покровська дозволить росіянам просунутися далі на захід та створити загрозу для інших українських міст.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦