Сили оборони України продовжують наступальні дії на сході Харківської області

За даними Інституту вивчення війни (ISW), Збройні сили України продовжують здійснювати наступальні дії на сході Харківської області, зокрема, у напрямку кордону з Російською Федерацією.

Аналітики ISW зазначають, що українські війська досягли успіхів у просуванні вздовж річки Снагость, закріпившись на позиціях північніше населеного пункту Дар’їно. Є також інформація про те, що ЗСУ контролюють населені пункти Дар’їно та Миколаєво-Дар’їно, що розташовані на південний схід від Коренєва.

Читайте також: Хто переможе у війні Росії проти України: астролог здивував передбаченням

Успіхи ЗСУ на Курщині

Водночас, російські пропагандисти поширюють дезінформацію про нібито успіхи російських військ у цьому районі. Однак, експерти ISW не знайшли підтвердження цих заяв.

Міністерство оборони РФ, зі свого боку, визнає наявність активних бойових дій у цьому районі, але намагається представити ситуацію у вигідному для себе світлі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦