У Чернігівській області не задоволені рівнем мобілізації у регіоні

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус заявив про посилення мобілізаційних заходів у регіоні. За його словами, нинішній рівень мобілізації не задовольняє потреби армії, тому було прийнято рішення про його посилення.

“Ми вживаємо заходів щодо її збільшення”, – наголосив Чаус.

Раніше: У ТЦК розповіли, що буде, якщо не забрати повістку з пошти

Мобілізація в Україні

Очільник області пояснив, що посилення мобілізації необхідне з кількох причин. По-перше, це дозволить ротацію військових підрозділів, які тривалий час перебувають на фронті. По-друге, це продемонструє ворогу готовність української армії до відсічі.

Чаус зазначив, що Чернігівщина, як і інші регіони України, зазнає значних руйнувань внаслідок російської агресії. Тому посилення мобілізації є необхідним кроком для досягнення перемоги у війні.

“Ми робимо все можливе, щоб план президента Зеленського щодо перемоги був реалізований якомога швидше”, – підсумував голова ОВА.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦