У решті військової структури РФ залишається чималий потенціал 

Попри значні втрати в наземних військах під час повномасштабного вторгнення в Україну, Росія все ще зберігає значний військовий потенціал, попереджає генерал Крістофер Каволі, головнокомандувач збройними силами США в Європі.

Читайте також: Хто переможе у війні Росії проти України: астролог здивував передбаченням

Загрози з боку РФ

За словами генерала, Росія має значні резерви, які ще не були залучені у війні. Зокрема, це стосується стратегічної авіації, ракетних військ, флоту та частини тактичної авіації. Каволі наголошує, що оцінювати боєздатність російської армії необхідно, враховуючи весь її військовий арсенал, а не лише наземні сили, які зазнали найбільших втрат.

“Попри значні втрати в наземній сфері, в решті військової структури Росії залишається величезний потенціал – як звичайний, так і ядерний – і тому необхідно мати це на увазі”, – зазначив генерал.

Крім того, Каволі зауважив, що Росія активно працює над відновленням своїх сухопутних військ. Попри певні проблеми з якістю обладнання, російське військове керівництво має амбітні плани щодо розгортання нових сил на західних кордонах.

“Росія є серйозною загрозою для євроатлантичної безпеки, і ми повинні бути готові до будь-яких сценаріїв”, – підкреслив генерал Каволі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦