Америка підтримуватиме Україну до переможних переговорів

Міністр оборони США Ллойд Остін під час візиту до Ватикану запевнив у незмінній підтримці США для України у війні проти Росії. За словами Остіна, саме Україна вирішуватиме, коли настане час сідати за стіл переговорів.

Коли закінчиться війна в Україні

US Secretary of Defense, Lloyd J. Austin

“Цей конфлікт закінчиться якимись перемовинами в якийсь момент”, – заявив американський міністр, підкресливши, що США готові надавати необхідну допомогу Києву до досягнення справедливого миру.

Також читайте: Зеленський готує ще один план щодо війни – ЗМІ

Остін також провів дискусію з Папою Римським Франциском щодо глобальних безпекових викликів, зокрема, щодо ситуації на Близькому Сході та в Україні. Обидві сторони підкреслили важливість діалогу та дипломатичних зусиль для вирішення конфліктів та надання гуманітарної допомоги постраждалим.

Під час зустрічі Остін та Франциск обговорили необхідність зменшення напруги у близькосхідному регіоні та пошуку шляхів для припинення російської агресії проти України. Американський міністр запевнив, що США продовжуватимуть співпрацювати з Ватиканом для надання допомоги постраждалим від війни, депортацій та переслідувань.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦