За фактом підпалу пермського офісу «Єдиної Росії» порушено кримінальну справу

Уночі 23 жовтня дві жінки кинули коктейлі Молотова до будівлі відділення «Єдиної Росії» на вулиці Плеханова, 12 у Пермі. Виникла пожежа, яку загасили МНС-ники.

Пожежа в Пермі

Як повідомляють місцеві ЗМІ, оперативні служби та співробітники виконкому приїхали на місце події та побачили, що горить одне приміщення. У результаті воно згоріло.

Раніше: Російські агенти готували теракт у Києві, – СБУ (фото)

Перший заступник секретаря регіонального відділення партії «Єдина Росія» Пермського краю В’ячеслав Григор’єв повідомив, що на відеозаписі з камер спостереження поряд із будинком у момент пожежі видно двох дівчат. Попередня версія того, що сталося, — підпал.

За фактом псування майна пермського регіонального відділення партії «Єдина Росія» порушено кримінальну справу. У поліції заявили, що обвинувачення двом підозрюваним у підпалі дівчатам із селища Гайни не пред’явлено, їх затримано.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦