Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин провів інспекцію стратегічних ракетних баз та віддав наказ своїм військовим бути готовими до завдання удару по ворогах у будь-який момент.

Північнокорейський диктатор наголосив на необхідності зміцнення оборонних сил країни, щоб протидіяти загрозам з боку США, які він назвав “постійно зростаючими”. Про це повідомляє видання Bloomberg, посилаючись на фотографії, оприлюднені державними медіа КНДР.

Читайте також: Експерти прогнозують “м’ясорубку” для бійців Кім Чен Ина

Що готує Північна Корея для ворогів

На знімках видно, як Кім Чен Ин інспектує міжконтинентальні балістичні ракети, здатні доставляти ядерні боєголовки на материкову частину Сполучених Штатів.

Кім Чен Ин заявив, що загроза від ядерних сил США змушує Північну Корею посилювати свої системи стримування. Він закликав до подальшої модернізації та підготовки стратегічних ракетних баз, щоб вони були готові завдати удару по противнику в будь-який момент.

За словами аналітиків, такі заяви з боку Пхеньяна є типовими провокаціями, спрямованими на демонстрацію військової могутності, особливо напередодні президентських виборів у США, які відбудуться 5 листопада.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦