Росія слабшає та готова віддавати окуповані території 

Відомий український астролог Володимир Бадіян поділився своїми прогнозами щодо завершення війни Росії проти України. За його словами, попри тривалість конфлікту, перемога буде за Україною.

Прогноз астролога

“Я був переконаний, що війна мала закінчитися ще на початку року, але ситуація розвивається інакше”, – зазначив астролог. Бадіян пояснює, що хоча війна триває довше, ніж очікувалося, це не означає, що Україна програє. Навпаки, за його прогнозами, саме Росія поступово слабшає під тиском міжнародної спільноти та внутрішніх проблем.

Раніше: У передвиборчій рекламі Трампа показали Грузію замість штату Джорджія (фото)

“Ця війна має глобальний вплив. Весь світ спостерігає за її розвитком. І Китай, і Індія, і США – всі розуміють, що відбувається. І хоча вони можуть мати різні інтереси, загалом всі вони бачать, як Росія слабшає”, – додав астролог.

Бадіян підкреслює, що Україна обов’язково поверне всі окуповані території, але цей процес може зайняти більше часу, ніж хотілося б. Попри це, астролог вірить у перемогу України і закликає українців не втрачати віри у свої Збройні Сили та в майбутнє країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦