Танцівник на передовій зустрів своє 39-річчя

Відомий український танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар, який з початку повномасштабного вторгнення Росії захищає Україну в лавах ЗСУ, поділився зі своїми прихильниками новими враженнями з передової. Святкуючи 24 жовтня своє 39-річчя, артист зізнався, що цей день народження став для нього особливим.

Дікусар звернувся до підписників

“Зазвичай я люблю, коли мої дні народження припадають на робочі дні, адже так я можу робити підсумки року. І цього разу я мав можливість переконатися, що цей рік був одним з найважливіших у моєму житті”, – поділився Дікусар. За його словами, на день народження він разом зі своїми побратимами виконав особливе завдання, яке завдало окупантам значних втрат.

“Ми мали бойовий “виступ” зі своєю командою. Не той, що ви звикли бачити, але набагато цінніший для мене. Кацапам було боляче! На жаль, це не поверне життя нашим загиблим друзям, але збереже життя іншим”, – зізнався танцюрист.

Раніше: Гурт “Океан Ельзи” приголомшив, скільки коштів зібрав для ЗСУ з 5 концертів

Звертаючись до своїх підписників, Дікусар закликав не втрачати віру в Україну та її людей. “Я розумію, що іноді буває важко зберегти віру в людей, особливо коли читаєш новини. Але пам’ятайте, що в нашій країні є багато справді хороших людей. Саме на них тримається наша держава”, – наголосив артист. Він також закликав українців бути пильними та не вестися на російську пропаганду.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦