Разом з ексголовнокомандувачем за матчем спостерігали Андрій Шевченко і Михайло Мудрик 

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний 22 жовтня побував на матчі Ліги чемпіонів між лондонським “Арсеналом” і донецьким “Шахтарем”. Поєдинок відбувся в рамках третього туру групового етапу сезону 2024/25. На стадіоні він був у компанії ексфутболіста та президента УАФ Андрія Шевченка, а також гравця “Челсі” Михайла Мудрика.

Залужний на матчі

Під час заходу генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін подарував Залужному іменну футболку клубу. Фото з подарунком з’явилося на сторінці Палкіна в Instagram, викликавши жваві обговорення серед уболівальників. Раніше Залужного часто бачили з атрибутикою київського “Динамо”, що породжувало припущення про його симпатії до столичного клубу.

Читайте також: Який вигляд має 20-річний наречений Магучіх: фото

Матч завершився мінімальною поразкою “Шахтаря” з рахунком 0:1. Після цієї поразки донецький клуб з одним очком у своєму активі посідає 29-те місце в загальній таблиці Ліги чемпіонів. Натомість “Арсенал” піднявся на четверту позицію, маючи сім балів.

У наступному турі, який відбудеться 6 листопада, “Шахтар” зустрінеться з швейцарським “Янг Бойз”, а “Арсенал” зіграє на виїзді проти міланського “Інтера”. За підсумками основного етапу турніру вісім найкращих команд потраплять до 1/8 фіналу, а клуби з 9-го по 24-те місця змагатимуться у стикових матчах за вихід у плей-оф.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦